Nieuws

Sociaal ondernemerschap moet op de politieke agenda komen

Afgelopen woensdag 9 maart vond het Haags Ondernemersdebat plaats. 12 politieke partijen zijn met elkaar in debat gegaan over thema’s die ondernemers in Den Haag bezighouden.

Er kwamen verschillende stellingen aan bod. Hoe staat de Haagse economie ervoor ten gevolge van de coronacrisis? Wat gaan de Haagse politieke partijen doen voor ondernemers? Wat zijn de belangrijkste prioriteiten? Hoe zorgen we voor een gezonde toestroom aan toeristen en bezoekers na de pandemie? Wat zijn de belangrijkste prioriteiten? Hoe zorgen we dat de inkoopkracht van de Gemeente Den Haag meer wordt gebruikt om sociaal in te kopen bij sociale ondernemers?

Social Club Den Haag vindt dat sociaal ondernemerschap op de politieke agenda gezet moet worden. Het is belangrijk om sociale uitdagingen in de stad op te lossen.

Sociaal ondernemers spelen een belangrijke rol om maatschappelijke problemen op te lossen. Er is nog steeds een hele grote groep kwetsbare inwoners van Den Haag die geen passend werk kunnen vinden. Het is dus erg belangrijk dat er in een nieuw college ruim baan komt voor ondernemers die deze groep wel een plaats kan geven. Laat je stem horen en ga op 14, 15 en 16 maart stemmen!