Nieuws

Haags Ondernemersdebat 2022

Social Club Den Haag, MKB Den Haag, VNO-NCW regio Den Haag, Koninklijke Horeca afdeling Den Haag en Stichting Binnenstad organiseren gezamenlijk op woensdag 9 maart aanstaande het ‘Haags Ondernemersdebat 2022’.

Hoe staat de Haagse economie ervoor ten gevolge van de coronacrisis? Wat gaan de Haagse politieke partijen doen voor ondernemers? Wat zijn de belangrijkste prioriteiten? Hoe zorgen we voor een gezonde toestroom aan toeristen en bezoekers na de pandemie? Hoe zorgen we dat Den Haag aantrekkelijk blijft voor grote werkgevers en hoe zorgen we voor een leefbare, bereikbare en ook groene, sociale en inclusieve stad? Op 9 maart hoort u het van de lijsttrekkers zelf. Wij nodigen u dan ook uit graag uit om dit debat bij te wonen.

Maar liefst 12 politieke partijen hebben zich aangemeld. Onder leiding van Henk Kool en Sjaak Bral gaan de lijsttrekkers met elkaar in debat over thema’s die ondernemers in Den Haag bezighouden. Welke dat zijn leest u in ons gezamenlijke verkiezingsmanifest.

Programma
18:30 Ontvangst met borrelhapje en drankje
19:30 Opening door Henk Kool & Sjaak Bral
19:35 Introductie politici
19:50 Debat aan de hand van stellingen
21:15 Netwerkborrel
22:00 Einde

Wij hopen u op 9 maart te zien bij het Haags Ondernemersdebat in Amare. Er is beperkt plek, dus meld u nu snel aan. Aanmelden kan tot uiterlijk woensdag 2 maart 2022.

Link voor aanmelden: https://bit.ly/3HW7bmH

Voor dit event gelden de dan vigerende coronaregels.
Zie hier informatie over de bereikbaarheid en parkeren bij Amare

Graag tot 9 maart!