Nieuws

Het Koorenhuis gaat Impact maken!

Met het businesscoach sociaal ondernemen programma van Social Club Den Haag ondersteunen wij niet alleen ondernemingen die maatschappelijke impact willen gaan maken maar ook ondernemingen die door omstandigheden hun businessmodel moeten aanpassen.

Wij zijn dan ook erg trots op de samenwerking tussen Sewan Mumcuyan, directeur van het Het Koorenhuis / Concordia en Willem Govers, eigenaar van Brasserie Up. Samen gaan ze in het Koorenhuis en Concordia een nieuw sociaal Horeca concept ontwikkelen met een focus op verslaafden in herstel en vroegtijdig school verlaters.

Vanaf oktober start een eerste groep leerlingen met een BBL opleiding medewerker fastservice MBO niveau 2. In 9 maanden geven ze hiermee iedereen met een participatie uitkering of een UWV uitkering de kans om zich te ontwikkelen tot horecatijger inclusief een perspectief op een vaste baan.

Interesse in deze opleiding? Neem dan contact op met Willem Govers. Email: CCup@prins27.nl of info@lunchroomup.nl

Interesse om deze kanjers na hun opleiding een contract aan te bieden? Wij maken graag een afspraak voor een kennismaking.

Deze samenwerking is o.a. tot stand gekomen door de inzet van MKB Den Haag, Den Haag Werkt, WSP Haaglanden, UWV voor werkgevers, VNO-NCW regio Den Haag, ROC Mondriaan, Kiran Lachman, Donald Wijkniet, Yvette Koedijk.

Ook interesse in ons Businesscoach Sociaal Ondernemen programma? Klik hier