Businesscoach Sociaal Ondernemen

Wil jij koploper worden en maatschappelijke impact gaan maken?

Onze Businesscoach sociaal ondernemen helpt ondernemers bij het professionaliseren en opschalen van hun onderneming om hiermee maatschappelijke impact mogelijk te maken.

De Businesscoach Sociaal Ondernemen is een project van de arbeidsregio Haaglanden waarmee we samen met de partners uit de regio en een team van professionals het sociaal ondernemerschap stimuleren. De Businesscoach Sociaal Ondernemen is er voor alle MKB ondernemers die de ambitie hebben om (meer) mensen met een arbeidsbeperking of afstand tot de arbeidsmarkt een plek te geven binnen hun organisatie. Dit kunnen starters zijn, bestaand MKB of sociale ondernemingen die (nieuwe) uitdagingen ondervinden.

Er zijn geen kosten verbonden aan de inzet van onze Businesscoach Sociaal Ondernemen.

Ruben Blanke

Businesscoach Sociaal Ondernemen

Dáárom sociaal ondernemen:

  • Het onderscheid jouw bedrijf van anderen
  • Het spreekt klanten aan
  • Het maakt jouw bedrijf duurzaam

Voor wie is het?

Voor bestaande Sociale Ondernemingen met als doel de verdere groei van het bedrijf en daarmee het vergroten van de arbeidsplekken voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt.

Voor reguliere MKB ondernemingen die maatschappelijke impact willen gaan maken door mensen met een arbeidsbeperking of met afstand tot de arbeidsmarkt een kans te geven op duurzaam werk.

Voor Sociale Ondernemingen van buiten Den Haag die een vestiging in Den Haag/Haaglanden willen openen en die hierbij concrete ondersteuning nodig hebben van een lokaal team.

Voor Sociale Startups die een goed en haalbaar plan hebben, doch ondersteuning nodig hebben om dit plan te verfijnen en tot uitvoering te brengen.

Samen werken aan een inclusieve arbeidsmarkt

Aan de slag met de Businesscoach Sociaal Ondernemen

Samen met de Businesscoach van Social Club Den Haag en een team van experts brengen we jouw hulpvragen in kaart en stellen we een persoonlijk plan van aanpak op. Natuurlijk kunt je ook tijdens de uitvoering van het plan rekenen op onze expertise en ondersteuning. Je kunt dus concreet aan de slag met jouw ambities of uitdagingen! Er zijn geen kosten verbonden aan de inzet van onze Businesscoach Sociaal Ondernemen.

De Businesscoach Sociaal Ondernemen

De partners binnen de arbeidsmarktregio Haaglanden geloven dat sociaal ondernemerschap bijdraagt aan een inclusieve arbeidsmarkt. Zij zijn daarom in samenwerking met ons, Social Club Den Haag, een uniek project gestart: de Businesscoach Sociaal Ondernemen. Hiermee ondersteunen wij ondernemers die mensen met afstand tot de arbeidsmarkt een duurzame plek willen geven binnen hun onderneming.

Sessies met een expertteam

Het team van experts bestaat uit ervaren professionals en (sociaal) ondernemers uit ons netwerk. Op basis van jouw hulpvraag wordt er een expertteam voor jou samengesteld. Met dit team ga je in diverse sessies aan de slag met jouw opgave.

Thema’s

Samen met de Businesscoach van Social Club Den Haag en een voor jou geselecteerd team van experts brengen we jouw hulpvragen in kaart en stellen we een persoonlijk plan van aanpak op. Op het gebied van concrete hulpvragen kun je o.a. denken aan het fiscaal juridisch optimaal inrichten van jouw onderneming; het professionaliseren van jouw impactmeting; het binnenhalen van groeikapitaal; het inrichten van jouw administratieve organisatie of het professionaliseren van jouw communicatie en branding.

Er zijn geen kosten aan verbonden

Er zijn geen voorwaarden verbonden aan de ondersteuning van de Businesscoach Sociaal Ondernemen enkel dat het resultaat van de ondersteuning duurzame plaatsing gaat realiseren voor mensen met afstand tot de arbeidsmarkt of met een arbeidsbeperking. Er zijn geen kosten verbonden aan de inzet van onze Businesscoach Sociaal Ondernemen.

Contact opnemen of aanmelden

Heb je interesse in een kennismaking met de Businesscoach sociaal ondernemen om de mogelijkheden van sociaal ondernemen te bespreken?
Laat dan hieronder jouw gegevens achter, dan nemen wij contact met je op voor een (digitale) afspraak.

    [tel* your-phone placeholder Telefoonnummer"]