Nieuws

Afsluiting Haagse Leergang Sociaal Ondernemen

Afgelopen vrijdag was de laatste dag van de Haagse Leergang Sociaal Ondernemen. En wat voor een dag! De deelnemers kregen de kans om voor een professionele jury hun sociaal ondernemersplan te presenteren.

De deelnemers vonden het spannend, maar iedereen heeft een mooie pitch gegeven. De juryleden dachten meteen actief mee hoe ze de ondernemers konden helpen bij volgende stappen in hun proces.

De trainers van se.lab waren ook aanwezig om uiteindelijk elke deelnemer een welverdiende certificaat uit te reiken!

De Haagse Leergang Sociaal Ondernemen was daarmee een ongelofelijk inspirerend project waarbij vele positieve zaadjes zijn gepland voor de toekomst van sociaal ondernemerschap.

Tijdens deze vierdaagse leergang zijn alle ondernemers in aanraking gekomen met alle ins en outs van sociaal ondernemen. We zijn begonnen met de essentie van de onderneming en hebben vervolgens aandacht besteed aan de verschillende aspecten die komen kijken bij sociaal ondernemen.
Deze leergang is bedoeld voor startende en bestaande sociaal ondernemers die behoefte hebben aan kennis en ondersteuning om hun onderneming succesvol te starten of te laten groeien.