Haagse Leergang Sociaal Ondernemen

Voor startende sociale ondernemers beginnen we in januari 2022 met De Haagse leergang Sociaal Ondernemen. Deze leergang is bedoeld voor startende en bestaande sociaal ondernemers die behoefte hebben aan kennis en ondersteuning om hun onderneming succesvol te starten of te laten groeien.  

Het programma
In vier hele dagen ga je in The New Farm, de locatie van de Haagse Sociale Ondernemers Academy, actief aan de slag met jouw onderneming.  
De eerste dag richt zich op kennismaken en focus aanbrengen. Een week later, op dag twee, krijg je jouw ecosysteem en stakeholders in kaart. Je ontwikkelt de waarde propositie en brengt alles tezamen in jouw Social Business Model Canvas. Op de laatste en derde dag, weet jij waarom jij doet wat je doet, hoe jouw onderneming eruit ziet en wat je nog nodig hebt. Je gaat aan de slag met impact gericht werken, meten en communiceren. En hoe dit bijdraagt aan de financiering en welke vormen en mogelijkheden daarvoor zijn. 
De vierde dag krijg jij het podium om jouw geweldige onderneming te pitchen voor de aanwezigen en te netwerken tijdens de borrel! 

Ook maken we de koppeling met bestaande Sociale ondernemers om de theorie in de praktijk te ervaren! 

Locatie: Haagse Sociale Ondernemers Academy (The New Farm) 
Eigen bijdrage: Op aanvraag
Het programma is inclusief lunch 

Aanmelden 
Ben jij een startende sociale ondernemer of ben je al wat langer bezig en wil je jouw onderneming een boost geven? Meld je dan aan voor De Haagse leergang Sociale Ondernemen van Social Club Den Haag! 
Naast ervaren trainers, die zelf ook sociale ondernemer zijn, en sociale ondernemingen uit Den Haag, deel je kennis en ervaring met andere (startende) sociale ondernemers. Een unieke leergang die jouw onderneming laat groeien. Gun jij jezelf een boost om jouw onderneming te versnellen en jouw impact te vergroten en verduurzamen?

Meld je aan op: info@socialclubdenhaag.nl
Of bel met onze helpdesk

Informatie bijeenkomsten op 26 oktober en 11 november
Ben jij geinterresseerd? Meld je dan snel aan voor de informatiebijeenkomsten:

Tickets voor 26 oktober 08:00-10:00 uur: Klik hier
Tickets voor 11 november 08:00 – 10:00 uur: Klik hier

Voor meer informatie kijk op:
www.socialclubdenhaag.nl/leergang