Nieuws

Het Haags Stadmakersfestival

Samen met enkele Haagse sociaal ondernemers nemen wij je tijdens een sessie bij het Haags Stadmakersfestival, op 13 mei 2022, mee in het gedachtengoed van sociaal ondernemen. Wij helpen jouw stadmakersinitiatief graag verder naar een sociale onderneming!

Algemene informatie
– Datum: 13 mei 2022
– Tijd: 15:00-16:00
– Locatie: Fokker Terminal

Over het Haags Stadmakersfestival

Het Haags Stadmakersfestival is een ontmoeting tussen stadmakers, ambtenaren en andere belanghebbenden. Het is een festival voor iedereen die zich betrokken voelt bij de ontwikkeling van de stad en de stadmakersbeweging. Stadmakers zijn van grote meerwaarde voor de stad. Ze dragen bij aan de levendigheid, duurzaamheid, lokale economie en verbinding in de wijken. Om die reden vieren we tijdens het festival de Haagse Stadmaker en haar initiatief!

Van buurtinitiatief naar wijkonderneming

Den Haag telt vele actieve bewoners die goed willen doen voor mens en natuur en tegelijkertijd willen ondernemen. Deze sociaal ondernemers werken aan allerlei Haagse uitdagingen: van vrijwilligers helpen aan een betaalde baan, tot het bedenken van nieuwe producten gemaakt van oud plastic. Wij en enkele Haagse sociaal ondernemers nemen je tijdens deze sessie mee in het gedachtengoed van sociaal ondernemen en helpen jouw stadmakersinitiatief graag verder naar een sociale onderneming. Na afloop van deze sessie ben je geïnspireerd en heb je handvatten om (verder) aan de slag te gaan met het professionaliseren van jouw initiatief.
Social Club Den Haag vertegenwoordigt, inspireert en verbindt sociaal ondernemers die met maatschappelijke en duurzame impact ondernemen, willen gaan ondernemen of hieraan willen bijdragen.

Zien we jou 13 mei op het Haags Stadmakersfestival?
Wij hopen van wel! Meld je alvast aan!