Nieuws

The Impact Days – Workshops

Op donderdag, 21 november, vrijdag 22 november en zaterdag 23 november ontdekt, viert en versnelt heel Nederland Sociaal Ondernemerschap tijdens The Impact Days 2019! Tijdens The Impact Days wordt ingezoomd op ondernemers die het maken van een positieve verandering voor mens en planeet tot hun kern hebben gemaakt. Geworteld vanuit de eigen regio, werken veel sociaal ondernemers aan deze missie. En dat gebeurt al op meer plekken dan je denkt….

Social Breakfast Club
Vrijdag 22 november 08:00 – 10:00 uur
Social Club Den Haag en In het Koorenhuis organiseren deze ontbijtsessie om sociale en impact gedreven ondernemers en beginnende sociaal ondernemers te inspireren en te helpen. Onder het genot van een heerlijk ontbijt bieden wij jou een inspirerende spreker en verschillende thematafels, waarbij je zelf kiest waar je aanschuift. Deze keer vertelt Annelies Goedbloed van Haagse Zwam over zichzelf en haar sociale onderneming. Annelies startte in 2016 de Haagse Zwam, een circulaire urban oesterzwamkwekerij in Den Haag.
Kortom, een mooie kans om mede sociaal ondernemers te ontmoeten of hen te vragen hoe je een sociale onderneming start en wat daarbij komt kijken.
Kaarten: https://www.eventbrite.co.uk/e/78359985827

Training Onzichtbaar Den Haag: ‘In de schoenen van…’
Vrijdag 22 november 10:00 – 12:30 uur
 ‘In de Schoenen van’ is een interactieve training en heeft een onverwachts verrassingselement. We laten u ervaren hoe het is om als mens een hulpvraag te hebben en afhankelijk te zijn van anderen. Een betekenisvolle ervaring en unieke beleving met een levenslange impact op uw denken, voelen en handelen.
Gratis kaarten: https://www.eventbrite.co.uk/e/78200067507

Training Resilient Den Haag voor sociaal ondernemers
Vrijdag 22 november 13:00 – 16:00 uur
Overal ter wereld zullen steden in toenemende mate worden geconfronteerd met tegenslagen met een economische, sociale of ecologische aanleiding. Dergelijke risico’s gelden ook voor Den Haag. In deze training leer je over de risico’s van de regio en hoe je je onderneming niet alleen weerbaar maar ook veerkrachtig kunt maken.
Gratis kaarten: https://www.eventbrite.co.uk/e/78340130439

Workshop Onzichtbaar Den Haag voor sociaal ondernemers
Vrijdag 22 november 14:00 – 16:30uur
In deze workshop gaat u in gesprek met de sociale doelgroep: autist, ex-verslaafd, kwetsbaar, oud dak- en thuisloos of wie en wat dan ook. We vertellen u verhalen over hoe het is om te werken in een sociale onderneming.
Gratis kaarten: https://www.eventbrite.co.uk/e/78333281955

Vier succesvolle sociaal ondernemers delen hun ervaringen
Vrijdag 22 november 16:30 – 19:00 uur

Onder het genot van een drankje gaan we in gesprek met vier succesvolle sociaal ondernemers: Happy Tosti, Breedweer, GreenFox Social Return en Stichting Studeren en Werken op Maat. Zij delen hun ervaringen: dieptepunten en hoogtepunten. En er is uiteraard alle ruimte om vragen te stellen. Dit belooft de meest inspirerende vrijdagmiddagborrel van Den Haag te worden dus kom langs!
Gratis kaarten: https://www.eventbrite.co.uk/e/78398513063