Nieuws

Social Return Haaglanden

Middels social return bij inkoop of aanbesteding worden aanbestedingen op zodanige manier ingericht, dat er ook sociale doelen worden bereikt. Bijvoorbeeld het verminderen van werkloosheid. Neem contact met ons op via sociaalondernemen@denhaag.nl

Iedereen doet mee

Een baan zorgt ervoor dat mensen midden in de maatschappij staan. Daarom willen wij zoveel mogelijk werkzoekenden aan een baan helpen of leerlingen aan een stageplek. Door aan Social Return te doen, levert u als ondernemer een bijdrage aan maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO).

Social return bouwblokken

De 11 gemeenten in de arbeidsregio Haaglanden en Zuid-Holland Centraal werken samen aan social return. De gemeenten gebruiken allemaal dezelfde bouwblokken. Delft, Den Haag, Lansingerland, Leidschendam-Voorburg, Midden Delfland, Pijnacker Nootdorp, Rijswijk, Voorschoten, Wassenaar, Westland en Zoetermeer werken samen om meer eenduidigheid te creëren voor werkgevers en bij gemeenschappelijke inkoop. Het bouwblokkenschema hieronder is van kracht op aanbestedingen met een social return verplichting.

Lees hier volledige artikel